De kosten van een uitvaart in Den Bosch bij In Memory uitvaartverzorging

De kosten voor een uitvaart in Den Bosch zijn bij In Memory uitvaartverzorging geheel afhankelijk van uw wensen en de voorkeur voor een begrafenis of een crematie. Zo liggen de kosten voor een uitvaart in de vorm van een begrafenis tussen de 5.500 en 7.500 euro, terwijl de kosten van een crematie uitkomen rond een bedrag van 4.500 en 6.500 euro.

Uiteraard zijn deze uitvaartkosten richtprijzen en zijn ze onderhevig aan de wensen van de nabestaanden of de overledene. De kosten van een uitvaart in Den Bosch, Rosmalen of Nuland is afhankelijk van nog meer factoren. Kiest u voor een sobere uitvaart in de vorm een crematie in het uitvaartcentrum, dan bent u voordeliger uit dan wanneer u een begrafenis wilt met een exclusieve condoleance.

Ook de locatie, het type uitvaartkist en het grafmonument zijn bepalend voor de uiteindelijke kosten van een uitvaart in de omgeving Den Bosch, Rosmalen of Nuland. Bij In Memory uitvaartverzorging kunt u daarom altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo krijgt u een transparant beeld van hoe de uitvaartkosten eruit komen te zien als de uitvaart geheel moet voldoen aan uw wensen. Wilt u meer informatie over de kosten van een uitvaart in de omgeving Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte voor de uitvaartkosten.

De opbouw van de kosten voor een uitvaart in Den Bosch bij In Memory

Afhankelijk van uw wensen worden de kosten voor een uitvaart in Den Bosch, Rosmalen of Nuland opgebouwd voor, tijdens en na de crematie of begrafenis. Bij In Memory uitvaartverzorging omgeving Den Bosch doen we er alles aan om u te kunnen voorzien van een duidelijke offerte waarin de kosten transparant uiteen worden gelegd.

Natuurlijk is deze offerte geheel gebaseerd op uw uitvaartwensen, of op de wensen van familieleden en nabestaanden. De kosten van een uitvaart voordat deze heeft plaatsgevonden bestaan uit de persoonlijke verzorging van de overleden persoon, het respectvol opbaren, de uitvaartkist en organisatie van de crematie of de begrafenis.

Ook tijdens de begrafenis of de crematie is een uitvaart aan kosten gebonden. Deze omvatten namelijk de kosten voor de plaats van begraven of het crematorium, het huren van de zaal voor de plechtigheid, het inhuren van een pastoor, het gebruik van (live) muziek en eventueel een rouwkoets, rouwwagen en volgwagens voor de nabestaanden.

Ook na een crematie of begrafenis moeten er nog enige kosten worden gemaakt ten aanzien van eventueel de bestemming voor het as of het uitstrooien, de verzorging van de grafsteen of het inhuren van specialisten voor eventuele nazorg van de nabestaanden. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor de kosten van een uitvaart in Den Bosch, Rosmalen of Nuland? Neem dan contact op met In memory uitvaartverzorging.

Neem contact op