De kosten van een uitvaart in Den Bosch bij In Memory uitvaartverzorging

De kosten voor een uitvaart in Den Bosch zijn bij In Memory uitvaartverzorging geheel afhankelijk van uw wensen en de voorkeur voor een begrafenis of een crematie. Zo liggen de kosten voor een uitvaart in de vorm van een begrafenis tussen de 5.500 en 7.500 euro, terwijl de kosten van een crematie uitkomen rond een bedrag van 4.500 en 6.500 euro.

Afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, brengt niet alleen veel vragen en onbegrip met zich mee, maar ook veel beslissingen in de vorm van een waardig afscheid. Om het verlies draaglijker te kunnen maken neemt In Memory uitvaartverzorging u deze zorg graag uit handen. Op deze manier kunt u het verlies in alle rust en in bijzijn van dierbaren een plaatsje proberen te geven zonder dat u zich druk hoeft te maken om administratieve werkzaamheden die er op dat moment even niet toe lijken te doen.

Om de uitvaart toch aan uw wensen en die van de overledene te kunnen laten voldoen, staat In Memory uitvaartverzorging in Den Bosch graag voor u klaar. Samen met u bespreken we hoe de uitvaart eruit moet komen te zien. Omdat we persoonlijke aandacht en op maat gemaakte zorg hoog in het vaandel hebben staan mag u van ons een complete toewijding verwachten welke gericht is op het organiseren van een uitvaart die voldoet aan alle wensen.

In memory uitvaartverzorging omgeving Den Bosch, Rosmalen en Nuland

Als uitvaartverzorger komen we direct na het overlijden van een dierbaar persoon bij u thuis. Samen met u bespreken we de wensen die er zijn ten aanzien van bijvoorbeeld de locatie voor het opbaren en of de voorkeur uitgaat naar een crematie of een begrafenis. Ook zaken zoals de dag en datum van de uitvaart bespreken we met u. Uiteraard mag u van ons een persoonlijke benadering verwachten waarin we rekening houden met uw wensen.

Wilt u een rouwadvertentie laten plaatsen in een dagblad? Of heeft u speciale wensen over de invulling van de rouwkaart? Ook dat kunt u met ons bespreekbaar maken. Deze zorg kunt u met een gerust hart overlaten aan In memory uitvaartverzorging. Zijn er belangrijke mededelingen of wensen die u nog graag wil bespreken met ons? Natuurlijk staan we in deze moeilijke periode graag voor u klaar.

Of dat nu om een wijziging van de gemaakte afspraken gaat, een belangrijke toevoeging of een vraag over de uitvaartplechtigheid. Ook na de uitvaart staan we met onze persoonlijke zorg graag voor u klaar. Zo zijn we u graag van dienst met goede adviezen voor de invulling van de dankbetuigingen, de afspraken die gemaakt moeten worden voor het plaatsen van het grafmonument, of als u vragen heeft over de bestemming voor het as. Wilt u meer informatie ontvangen over de uitvaartverzorging van In Memory in Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op